~Selamat Datang~

Monday, August 8, 2011

bukan yg pertama, tp mungkin yg terakhir...

hai~
lama xonline... bersarang dah blg saya... maaf-

blog ni utk dia-
buah hati saya-
hmm, smlm, kita jumpa, u kata dah setahun 4 bulan... sekejap je kan?
then u tanya sal kita pernah bebuka puasa kat ampang, tp i dah lupa...
then u kata i lupakan saat manis kita berdua.. hheehe
hee... bukan sengaja untuk lupa, tp dah banyak sangat kenangan kita berdua..=)

ni untuk semua-
untuk korg kat luar sana, jgn takut bercinta untuk kali kedua dan seterusnya... pengalaman akan cuba dan sentiasa membantu kita...
saya mengaku dia bukan cinta pertama, tp saya harap, saya cinta terakhir dia...
hr tu, pernah sekali tu tengah jalan2, saya cakap: u jgn tinggalkan i tau...
dia balas: i akan tinggalkan u syg, bila i mati nnt...
huu~~ sedih kejap dalam hati...

sebelum ni saya bercinta.. hampir 3tahun, 3tahun for nothing.... keep on dipermainkan, bersabar... curang, bersabar.... lama2 sabar pun ada batasnya....
tp, alhamdulillah.. keputusan yang saya ambik dulu xsia2.... cuma kena memberi peluang kepada yang sedia ada... tipulah kalo saya kata, mula2 kenal akan terus rasa cinta? x.. mmg x...
saya dah bf saya dr dunia yg berbeza... saya nurse, dia asst director...
tp, sy kenal dunia dia, dia kenal dunia sy...
sy pergi theater teman dia, g tengok bola sokong minat dia...
dan dia, berubah utk saya.. dah hilang panas baran dia... dah xde nk bersosial xtentu hala....
and now n on, kita akan beusaha, usaha n terus berusaha utk kekal bahagia...

saya cuma harap, bahagia ni kekal selamanya.... bukan hanya untuk sementara....=)