~Selamat Datang~

Wednesday, March 2, 2011

~beza antara kita~

apa pendapat korg ttg blog lelaki and perempuan?

pendapat aq, kalo blog org pompuan ni, dia suka cita pasal diri dia, org yg dia syg, family, bf, bestie, kwn2, sakit hati dah sebagainya... and ada jugak blog org pompuan ni ditubuhkan utk suka mengumpat org sana sini.. hahahah.... xpe.. tu semua hak individu... and ada jugak yg rajin buat tutorial blog.. ada jugak yang buat jualan dalam blog...

org lelaki pulak mcm mana?

pendapat aq, jarang la dorg ni akan tulis pasal cintan cintun ni... pasal awek ke... dorg mesti akan suka tulis pasal kerja dorg, kerjaya dorg, hidup dorg, bola.. jarang lg yg aq jumpa nk post blog pasal kisah cinta dorg je....

betul x?

No comments:

Post a Comment