~Selamat Datang~

Friday, March 25, 2011

~bufday abg syg sy~


hahaha....
ni haa...
abg syg sy....


kenapa pic dia lain?
sbb ni abg saya...
mmg la abg syg..
abg kandung yg sy syg...
lgpon ada sorg je abg... haruslah kena syg kn?
dia garang... tp, penyayang...
tp, xde la dia tgk cite korea.. macam lagu yg budak tu nyanyi tu... hahahah

btw,.. happy birthday bro!
luv u..
dah semakin tua...=)
24tahun...

***okeh! sape nk jd kakak ipar sy?

Thursday, March 10, 2011

~melihat diri sendiri sebelum menilai kesalahan yg lain~

air mata yg gugur, sesuci hati yang ikhlas menyayangi....
air mata yg gugur bukan kerana perasaan benci, mahupun menyesali...
air mata yg gugur adalah disebabkan hati yg luluh amat menyintai....
airmata yg gugur adalah utk kesedaran diri....
air mata yg gugur kerana kekecewaan terhadap diri sendiri...
air mata yg gugur kerana tidak mengerti....
air mata yg gugur hanya untuk kepuasan diri....

Tuesday, March 8, 2011

salahkah wanita tak ahu memasak?

terbaca satu artikel menarik....
link kat sini:

**tp, kalo kita buat mcm ni skrg ni, xkawen la gamaknya nnt.... kena give and take ciket... kita belajar utk dia, dia belajar utk kita... xperlu sampai menjadi imam, cukupla sekadar menjadi pembimbing keluarga...=)**

Wednesday, March 2, 2011

~beza antara kita~

apa pendapat korg ttg blog lelaki and perempuan?

pendapat aq, kalo blog org pompuan ni, dia suka cita pasal diri dia, org yg dia syg, family, bf, bestie, kwn2, sakit hati dah sebagainya... and ada jugak blog org pompuan ni ditubuhkan utk suka mengumpat org sana sini.. hahahah.... xpe.. tu semua hak individu... and ada jugak yg rajin buat tutorial blog.. ada jugak yang buat jualan dalam blog...

org lelaki pulak mcm mana?

pendapat aq, jarang la dorg ni akan tulis pasal cintan cintun ni... pasal awek ke... dorg mesti akan suka tulis pasal kerja dorg, kerjaya dorg, hidup dorg, bola.. jarang lg yg aq jumpa nk post blog pasal kisah cinta dorg je....

betul x?