~Selamat Datang~

Friday, February 18, 2011

~yes! gembira+sedih~ huuu

semalam aq kena keje double shift.. its ok la sbb mmg aq yg wiling... and berbangga sgt sbb senior n sister dah de kepercayaan kat aq.. sbbnya pg tu blh plak xde org ganti utk sorg staff MC... so, aq la kena jd incharge and aq jugak kena jd medication nurse... huu~~~ awalnya mmg xde pe masalah.. mmg slow and steady la... semuanya berjalan lancar... n pg tu, sister offer aq ckp nk hanta g training e.c.g kos seminggu dengan sorg super senior and sorg senior... and aq plak junior... hahahha... happy2... then ptg tu pulak, masa doktor lau yg garang gila2 tu wat round, boleh plak dia cakap kat sister aq ni "good" hahahha... bangga2.. sebab sister pon ckp aq ngan laila bagus... oh yeay! happy2.... alhamdulillah~

tetapi...

lewat ptg tu pulak... huu~~~ sedih.... ada plak member yg MC siang td dtg, hanta surat resign.. huu~~~ dah pulak.... sengal.. resign la 2,3 mggu lg ke... kenapa aq sedih? haaa.... sbbnya, bila dia resign, automatik jadual kami semua akan dirombak! how damn la...! then, sister ckp, "saya xdpt nk hanta kamu, sbb jadual semua akan bertukar... so, maybe kamu kena naik shift malam next week... so, kamu xdpt nk attend training tu".. huu~~ nangis kejap dlm hati... bukan senang nk dpt peluang ni... dah la aq junior~... huu... sedih2... n lg 1, kalo betul la jadual aq nite mggu dpn, xdptla nk hanta bf ku fly ke sabah awal bulan 3 nnt.. sory b..~~

2 comments:

  1. wah wah wah! tahniah sbb dpt pujian! hihi..
    mta2 la awk xkne shift mlm..bole anta b awk nt..:))

    ReplyDelete
  2. huu~~~ mmg kena keje malam next week.. xdapek pown nk hanta hby g fly... huu~~ keje lak tu on that day..=(.. nvmnd la.. nnt leh jumpa b4 g.. heee=)

    ReplyDelete