~Selamat Datang~

Thursday, February 10, 2011

~kesedihan~

hmm, tiba2 rasa mcm sedih gila.. nak nangis la bagai2... haih~ xtau la kenapa... hmm, rindu kat bf sy... lama dah xjumpa... pastu, dah seminggu xbercakap ngan ayah saya.. nak tahu kenapa? biarlah rahsia... then, my bestie pon ada problem dgn family dia... dok ngadu ngan saya... hmm... sy pulak, nk mengadu ngan sapa? bila cerita benda2 yg serius, org dok main2kan pe yg kita katakan, mcm nk mrh je... tp, nk wat mcm mana? xsemua org akan paham apa yg kita rasa kn? haih~ masa gaji hr tu da spend duit nk byr ptpn.. pastu ada org terdesak minta tolong, sy tlg la dia.. bukan org lain pon.. skrg, sy dh dpt surat amaran ptpn sbb xbuat pembayaran lg... so, sape pulak nk tlg saya? hu~~

2 comments:

  1. bebeh.
    u got me maa~
    anything tell me la.
    kite boleh lepak sesame n boleh jew kau nk heart to heart dgn aku =)

    ReplyDelete
  2. heee.. thanks babe... tp, so far masih ok lg..=)

    ReplyDelete