~Selamat Datang~

Friday, January 7, 2011

~kalau bukan sebab mak ayah, belum tentu korg berjaya la~

mana pergi tanggungjawab korang sebagai anak kalau dah mak or ayah korg sakit, masuk ward, korg just tau letak maid jaga, then korg dtg hanya sekali sekala? xpaham betul dengan perangai korg ni... mentang2 la mak or ayah tu dah uzur, korg pulak kaya and mampu nk gajikan maid, mampu nk bayar bil hospital berlama2, so.. korg biar je la mak korg tu dok berlama2 ek? event doktor dah bg bwk blk pon, korg nk jugak dia stay kat hospital kenapa? haih~ xpaham betul....

1 comment:

  1. esok 1 hari kene kat muke diorang balik....mmg x kenang budi langsung...pepatah pernah ckp mak ayah blh jaga anak 10....10 anak belum tentu blh jg mak ayah diorng.....diorng tau cari duit jew,,ssh org kaye2 niee,,,aku pun x paham...

    ReplyDelete