~Selamat Datang~

Saturday, December 11, 2010

~utk KAMU yang sepatutnya~

kamu2 ni semua, tolonglah lupakan je saya... dah berkali- kamu call & msg sy wat xtau kn? sy xbls kn? kamu xphm2 ke maksudnya kalo dh mcm tu? kamu nk apa lg sebenarnya? jgn ckp rindu la... tu rubbish ok!
sbb kn kamu, sy jd takut tiap kali keluar dengan bf sy... kot2 tiba2 kamu keep on call sy, or msg sy, apa sy nk jwb ngan dia? kamu ni menyusahkan sy kamu tahu x?
kamu dah ada life kamu, and saya pon dah ada life saya.... so, what for kalau kamu nk call2 or msg sy pon? sy kalau boleh xnk marah2 awk ke, or biar bf sy call awak ke... ni bukan zaman budak2 lg... kamu tu pon boleh berfikir... cuba kalo gf kamu tu org keep on call je time kamu date or what... pe perasaan kamu? tlg la phm... just let me go... xpyh nk sibuk2 nak ambil tahu hal hidup saya.. sampai masanya, sampai je la kad undangan sy nnt...

2 comments:

  1. dowg tu xreti bahasa weh...harap alwi fhm situasi ko..bkn ko yg keep call dowg, terhegeh kt dowg..tpi dowg yg kaco hidup ko.

    ReplyDelete
  2. tu la pasal.... aq takut weih.... takut tiba2 alwi naik angin xtentu pasal... walhal aq xcrk dorg kot... xmsj... xjwb call... tp, tu la... org ni, kdg2 bukan nk phm bahasa pon

    ReplyDelete