~Selamat Datang~

Monday, November 29, 2010

~hari cuti utk apa?~

hahahah... hari ni sy off.. sepatutnya boleh la melepakkan diri, tidurkan diri sampait ke tengahari... tp, tu la.... mata yg dah disekolahkan utk bangun pg, mmg susah dh nk bangun tengahari... so, skrg ni tgh berfikir+membuat jadual utk hr ni... ape nk buat? hahahah

OK!
straight to the point... sedang merindukan alwi safyan roslan sbb dah almost 2weeks xjumpa dia....sekarang him berada di sarawak utk shooting drama astro... so, me menguruskan diri la kat sini sbb dah xde teman nk ajak makan fastfood... hahahahah so, lg seminggu lbh baru him balik... huuu~~

p/s: smlm ada beli buku search word... so, hr ni nk buat la sampai bosan.... hahahah

Saturday, November 20, 2010

~blurr~

dah lama x SHOPPING+ beli KASUT baru+ PERFUME pon kena beli baru sbb dh habis.... huuu~~~

Tuesday, November 16, 2010

~21 tahun~

tiba-tiba terfikir sejenak, umur dah 21 tahun, pe yg telah saya buat? pe yang telah saya dapat? berbanggakah ibu-bapa mempunyai anak macam saya? ada ka bekalan utk sy dimasa tua? ingatkah pengorbanan yang dilakukan untuk saya? apa pula balasan saya terhadap mereka?
___hmmmmm___

Wednesday, November 10, 2010

kesedaran dalam diri

sedih kadang-kadang tu bila tgk, seseorang itu seorang yang cergas dan tabah, tapi.. tatkala dugaan datang, kesakitan menyinggah, ketabahan yang ada hilang entah kemana.... yang ada hanyalah pemikiran yang jatuh merundum... yang hanya memikirkan kematian, sehinggakan kekuatan dalam diri semua hilang pergi tanpa disedari... bukankah penawar bagi segala kesakitan adalah ketabahan dan kekuatan diri? kadang-kadang tu, lebih sedih tatkala ibu/bapa sedang menanggung kesakitan, tetapi tiada satu pon anak yang datang menemani, memberi semangat yang setia disisi... membantu dalam membina keyakinan diri... yang ada hanyalah si bapa/ibu seorang diri, duduk termenung, menangis di dalam hati, menanti anak yang tidak hadirkan diri... kalau dulu, masa kecil, pantang si anak sakit, pasti ibu/bapa sanggup bersengkang mata, meredah hujan mencari ubatan untuk anak2... namun, tatkala dewasa adakah anak sanggup menjaga ibu/bapa mereka semula?

Monday, November 8, 2010

07/11/2010



xkn lupa pukul 12am 07/11/10
adam(3y.o)+caca(2y.o) berdiri depan pintu
sambil nyanyi..
eppy beday acu... eppy beday acu....
hahahaha
comel sgt...
plus kad ni drpd mereka 3brdk+mama dia..
heee
thanks syg2 ku...

~~thanks hubby~~

~~thanks abg wady+kak seed~~


~~thanks to ery+kak suria~~

and
THANKS TO ALL yg wish my bufday..=)

~the best moment~



yeah!! semalam bufday saya...
helLLoOOO
I'm 21st...
hahahha
ingat 7e, ingat bufday sy ek

+take note pls+
07-11-2010
the best moment+bufday party spnjg sy berusia 21tahun ni...
sayang2! saya sayang bestie sy!.. iRMA, DiLA..
and..
AlWI sAFYan RosLan...


Thanks utk surprise pasty semalam...
sila tulis dalam diari...
07-11-2010/bukit cahaya seria alam/11am..

ye! sy sgt terkejut beruk tatkala sampai kat sana...
hahahah...
boleh pulak keluar kete, pusing kanan, tiba2 ada en.alwi safyan roslan, ery+suri+jaja...
hahahah...
bersama kek secret receipe+makanan + hadiah2 utk sy... happy2!~~


thanks irma+dila... plan korang sgt2 menjadi...
gila2 terharu rasanya....
ye2 je nk jln2 menikmati alam sekitar konon...
hby pon sama....
ada meeting la sgt...
huuu....

sweet kn bila bf smpai xlena tido mlm tu+pg2 dh bangun g umah ery+suria...
buatkan sandwich yg sedap+berkhasiat...
buat preparation utk me~~
i love u!

Friday, November 5, 2010

~lov3 th3m~

thank to ADILLA OTHMAN+NURUL IRMA AZWA coz spend time with me today...
special thanks kat D-la coz belanja me makan and bayar bil sy gunting rambut....
hihik... dila kata, rambut sy mcm rambut palsu...
hahahah.. so, dia belanja saya gunting rambut...
btw, sy LIKE rambut baru dila yg telah HIGHLIGHT...
heeee~~~
thanks kat IRMA coz dia yg ajak hangout sebenarnya...
=)

~i LOV3 H3R~

THANKS TO NURFARHANA ABD.RAHMAN..
a.k.a far, farra, siska...


coz belanja saya KARAOKE+BUFFET sampai 3jam di JUSCO semalam...
hadiah bufday katanya...

~sekarang sy sedang sakit tekak~


thanks jugak utk hadiah ni yea...
luv u my besti3



Tuesday, November 2, 2010

~alasan~

i dont have any reason to answer any call or reply any msg from U!
gila!

rindu konon.. rubbish la ngek... g la rindu kat GF ko... dah dekat 5tahun kot... sekarang baru la ko nak sibuk2...