~Selamat Datang~

Monday, October 4, 2010

~komitmen~

kadang2 bila kita dah sayangkan seseorang tu, macam2 kita sanggup buat utk dia... tp, kdg2 org yg kita syg tu xsedar... kadang2 tu, kita sanggup bangun pagi2, set alarm, call dia.. kejutkan dia bangun, g keje ke, g klas ke, meeting ke... selagi dia xjawab, selagi tu la call sampai dia bangun... risau kononnya, sbb xnk dia terlepas @ terlambat@ sengaja buat2 lambat sbb xdikejutkan... kadang2 juga, kalau bosan2 kita selalu mesej si dia, kononnya nk make sure dia sihat, nk tau dia ada kat mana.. tgh buat apa.. dah makan ke belum... ambik berat la kononnya... kadang2 tu jugak, kita sanggup tunggu berlama-lama, semata2 nk tggu dia balik keje, balik mesyuarat, balik melepak, balik futsal or sebagainya semata2 nk dengar suara dia... nk hilangkan rindu la kononnya... tp, kdg2 kecewa.. sbbnya, kita xtau dia balik bila.. xmsj or ape... senyap sunyi je tiada nada.... tp, wajarkah kita nk rasa kecewa? or merajuk xtentu hala? mungkin dia penat... or xsempat... atau ada komitmen lain yang harus dibuat?~hurm~

No comments:

Post a Comment