~Selamat Datang~

Saturday, October 16, 2010

~i miss him.. everyday~

Dalam seminggu ni, dah macam jadi kebiasaan for me, before masuk kerja mesti mesej him... just short msg "morning hby".. tp.. sgt bermakna for me.... xkisah la tido dia terganggu or what.. asalkan me hanta jugak msg ckp gud morning kat dia.... then, lepas masuk kerja pg tu, mesti tggu him balas msg me... bila ada msg masuk je pg tu, maksudnya him dah bangun & nk g kerja jugak tu... its happy for me... hopefully dia pon rasa happy mcm tu...
then, when me break or lunch, me always msg him again & suruh him pergi makan... coz, me tau kalo dia busy, dia suka skip makan... me just nk remind kat dia... takut la kalo satu hr nnt tiba2 dia kena gastrik...
then balik kerja, sampai je rumah... nk msg him lagi... walhal, tempat kerja ngan rumah xla jauh mana.... takat 10minit je... saje je nk msg mengada2 konon2 nk bermanja... hahaha...
sebenarnya me rindu kat him... everyday, after balik kerja, dah malam, even tgh mlm sekalipun, mesti him akan called me or me yg akan call him... kdg2 me sampai dah tertidur tunggu dia call me kalau him lewat... heee
kadang2 tu selalu teringat kenangan ketika spend time with him...=) selalu senyum sorang2.. then tgk gamba him... pastu mesti nanges2 sket.. konon2 touching.. huhuhu~~.. i miss him...
him selalu cuba buat yang terbaik utk me... even me tau, kdg2 menyusahkan him, him tetap xberungut lagi wat masa ni...miss him so much~~
kadang2 tu, me saja je msg pendek2 tu him sbb tu menandakan me rindukan him... xkisahlah him rindu me or x, tp.. me nk him tau yg me sentiasa ingat kat him...=)

3 comments:

  1. sangat kreatif untuk mengaburi matee . heeee :) .. so nice darl .... well , kebiasaan untuk org bercinta ..

    ReplyDelete
  2. I love u more n each day of my life, i always tink of you.. Hee..

    ReplyDelete
  3. fatihah: hikhik.... thanks ya.. tu la... ngah hangat bercinta...
    alwi: thanks hby..=)

    ReplyDelete