~Selamat Datang~

Wednesday, August 18, 2010

~apa yg patut sy rasa ekh~

kwn2 sy dah dapat keje.. tahniah buat leen, ila, kak tik n fasya yg da dpt keje kat hospital pusrawi.. tahniah kat wani n liyana yg dah keje kat putra medical centre sg.buloh... tahniah jugak kat juliati coz dah keje kat KPJ sg. petani, tahniah kat ahmad rabani dah keje kat dialisis seremban, tahniah kat atiqah matkhair yg dpt pggln interview dr hospital pantai cheras, tahniah kat intan syafinaz yg dgr cita dah keje jugak kat hospital di perak a.k.a kg halaman dia, n tahniah kepada budak2 tajaan jalilah, junaidah, irdayati, roslinda, haryati, hazimah, farhani, syakry, marhan, ghani coz xlama lg lapor diri xtau sama ada keje kat ippt or husm.. tahniah kat korg yg dah dpt keje awal...

hmm, mak ckp.. tu rezeki dorg... xpela.. kamu sabar je... nnt ada rezeki kamu, mesti kamu dpt keje jugak... diorang yang lain pon ckp mcm tu jugak... dorg kata, sabar... i/allah dpt keje... cuma xtau bila... tp, sy risau... banyak jugak la hospital yang telah sy hanta resume... tp, satu ppgln pon xde lg... kalo kamu kat tempat saya, kamu risau x..?

-->Hospital yg telah sy pergi utk hanta resume<--
universiti malaya specialist centre
assunta petaling jaya
arunamari klang
sri kota klang
pantai klang
salam medical centre
darul ehsan medical centre
KPJ selangor specialist hospital
hukm
sunway medical centre
kelana jaya medical centre
gleanegles hospital
kpj ampang
pantai cheras
pusrawi hopital

~banyak x?
so, smpai hari ni masih menunggu peluang+rezeki...
berharap and terus berharap...
kamu doakan saya okeh?
xsabar nk berkhidmat utk masyarakat.. heee

p/s:hopefully hr ni dapat call utk g interview..=)

No comments:

Post a Comment