~Selamat Datang~

Friday, July 23, 2010

~k850i~



okeh!.. ini HP keluaran sony yg agak lama dah umur dia.. tp sy masih meminati dia.. since awal tahun hr tu lg dah minat.. konon2 nk beli dah time tu, tp.. member ckp, tggu la kita blk k.L.. nnt kalo pape rosak ke ape, kn susah... so.,, tggu la... tggu punya tunggu.. lps 2bulan blk ke k.L.. duit sendiri plak dah pokai ngan banyak2 menda.. so.. senyap lg.. xjd nk tukar hP.. xnak ckp ngan ayah.. menyusahkan je nnt... so, lbh baik usaha sendiri...

hee... konon2 je usaha sendiri.. then, beberapa minggu lps.. after blk dr Jusco+Bershopping ngan ank buah and my bro.. kami pon ke tesco... nk dijadikan cerita, abg nk tukar hp.. then,

me:tukarkan hp org skali.. blh x?
bro:nk tukar hp apa?
me:k850i..
bro: nnt la...


hmm..xpela... dia dah berbelanja banyak membayar hasil brgn sy shopping.. so, xdpt pon xpela...

bro: aq kat K.j ni.. de hp tu.. tp, 2nd.. yg baru dh xde... nk ke?
me: ok ke hp tu?
bro: ok je nmpak baru.. xde pe mslh..
me: skati la..=)
bro: dah beli.. nnt aq hanta lik umah..
me: yesz! thankz ya...


** hahhahaha.. suka2.. sy sgt suka...
thanks ye abg sy... sgt2 gembira...
haih... thanks juga sbb kamu banyak tlg saya...
nnt sy dh bekerja, sy tlg kamu pulak ye...
anak2 kamu ke... (tu pon ntah bila tahun la kamu tu nk kawen)
hikhik...
tp, tggu sy keje la...

No comments:

Post a Comment