~Selamat Datang~

Tuesday, July 27, 2010

~beloved fwenz~

thanks for everything...
ingat x lg kenangan kita since primary school?
sy seronok..=)
kita masih berkawan smpai skrg...
berkwn baik+melepak+mengumpat bersama-sama...
haih~~
indah kn that moment..=)

Friday, July 23, 2010

~k850i~



okeh!.. ini HP keluaran sony yg agak lama dah umur dia.. tp sy masih meminati dia.. since awal tahun hr tu lg dah minat.. konon2 nk beli dah time tu, tp.. member ckp, tggu la kita blk k.L.. nnt kalo pape rosak ke ape, kn susah... so.,, tggu la... tggu punya tunggu.. lps 2bulan blk ke k.L.. duit sendiri plak dah pokai ngan banyak2 menda.. so.. senyap lg.. xjd nk tukar hP.. xnak ckp ngan ayah.. menyusahkan je nnt... so, lbh baik usaha sendiri...

hee... konon2 je usaha sendiri.. then, beberapa minggu lps.. after blk dr Jusco+Bershopping ngan ank buah and my bro.. kami pon ke tesco... nk dijadikan cerita, abg nk tukar hp.. then,

me:tukarkan hp org skali.. blh x?
bro:nk tukar hp apa?
me:k850i..
bro: nnt la...


hmm..xpela... dia dah berbelanja banyak membayar hasil brgn sy shopping.. so, xdpt pon xpela...

bro: aq kat K.j ni.. de hp tu.. tp, 2nd.. yg baru dh xde... nk ke?
me: ok ke hp tu?
bro: ok je nmpak baru.. xde pe mslh..
me: skati la..=)
bro: dah beli.. nnt aq hanta lik umah..
me: yesz! thankz ya...


** hahhahaha.. suka2.. sy sgt suka...
thanks ye abg sy... sgt2 gembira...
haih... thanks juga sbb kamu banyak tlg saya...
nnt sy dh bekerja, sy tlg kamu pulak ye...
anak2 kamu ke... (tu pon ntah bila tahun la kamu tu nk kawen)
hikhik...
tp, tggu sy keje la...

~kosong~

encik blog,,
jiwa saya kosong,,,
saya tertekan,,,
blh x sume org stop tanye sy watpe skrg?
keje kat mana? hospital mana?
sy penat...
boleh x diamkan saja??
saya dah besar.. saya tau la uruskan diri sy,,
sy bkn xberusaha...
hari ni sampai 6 hospital...
saya letih tau x?
bukan sy yg tentukan rezeki keje saya kat mana,,
mana yg dpt, itu la rezeki saya..
hmm...

encik blog,,
sy sendiri xsuka bila saya dah sebulan dok di rumah saja,,
nk wat apa pon susah,,
cian kat mak, ayah n abg,,
sy asyk mintak duit mereka..(maaf ye.. dah keje nnt sy ganti eh..)
hmm... ntahla..
sy xtau la..
*sigh~~
**sedey~~~

sy nk smbg blaja lg,,
tp sy kena keje dulu...

encik blog,,
ada satu hsptl td, wat sy kecewa sgt,,
dia xterima pon resume kami,,
kata dia, dia nk yg berpengalaman sahaja,,
sekurang2nya 3tahun...
haih~~
org yg 3tahun pengalaman pasti la sedang bekerja di tempat dia kn...
x adil utk fresh graduate mcm kami...
tp, pengalaman kitorg kat hospital,
3tahun jugak kn,,,
dr sem 1 kte praktikal..
kalo skrg pon dah susah nk dpt keje...
mcm mane la adik2 junior sy nnt,,,
haih~~

Sunday, July 18, 2010

~Family holiday~

~Bercuti kat sabah selama seminggu.. ni la sedikit bahan buktinya... hahahah