~Selamat Datang~

Thursday, June 24, 2010

~love~

bro: how ur exam?
me: okeh,, dah berusaha, tawakal je...
bro: katne tu?
me: umah klang.. dorg sume blk, i blk la..
bro: sape ada kat umah?
me: mak, ayah, ayie, atin, kak lang.. org kat luar.. mkn ngan kwn2..
bro: bagus..


~~only one abg yg aq ada... aish.. terasa mcm kena treat mcm umur 12th plak... i'm 21st kot.. tp, selalu mcm ni... why my sister dah blh treat me like i'm 21st, mcm kwn2 dorg jugak, tp, tidak utk abg? sy tau sy ank bongsu.. tp, kenapa kadang2 abang masih mengawal saya mcm time sekolah dulu? ye.. saya tau saya perempuan.. saya tau mereka sayang saya, saya juga sayang mereka, tp.. sy cuma inginkan kebebasan macam kawan2 sy... tp, xpela... sy bersyukur dengan apa yg ada.. sbb sy msh blh menjalankan rutin seperti mereka yang sebaya saya.. walaupun tidak terlalu bebas, tak juga terlalu dikongkong...
peace brother & sisters..=)

No comments:

Post a Comment