~Selamat Datang~

Tuesday, June 29, 2010

~Mr.Soya~

~ I miss u la~
~i miss u so much~

sorry if sometimes i can't control beberapa perangai yg xbrape nk sesuai.. hehhehe(u sendiri faham kn? malu nk ckp).. tp, semua ni sbb u.. i takut benda yg i penah hadapi, jd lg dlm hidup yg singkat nie... hee... btw, miss me x mr soya?

Thursday, June 24, 2010

~love~

bro: how ur exam?
me: okeh,, dah berusaha, tawakal je...
bro: katne tu?
me: umah klang.. dorg sume blk, i blk la..
bro: sape ada kat umah?
me: mak, ayah, ayie, atin, kak lang.. org kat luar.. mkn ngan kwn2..
bro: bagus..


~~only one abg yg aq ada... aish.. terasa mcm kena treat mcm umur 12th plak... i'm 21st kot.. tp, selalu mcm ni... why my sister dah blh treat me like i'm 21st, mcm kwn2 dorg jugak, tp, tidak utk abg? sy tau sy ank bongsu.. tp, kenapa kadang2 abang masih mengawal saya mcm time sekolah dulu? ye.. saya tau saya perempuan.. saya tau mereka sayang saya, saya juga sayang mereka, tp.. sy cuma inginkan kebebasan macam kawan2 sy... tp, xpela... sy bersyukur dengan apa yg ada.. sbb sy msh blh menjalankan rutin seperti mereka yang sebaya saya.. walaupun tidak terlalu bebas, tak juga terlalu dikongkong...
peace brother & sisters..=)

~('_')~

23th June 2010: Peperiksaan LJM bagi syarat kemasukan berdaftar am..
puan kata, ingat sampai mati tarikh kamu exam LJM..
Kena ingat juga tarikh amik result LJM nnt, sbb tarikh tu tarikh yang mendapatkan kita gelaran Staff Nurse U29..
Okeh! sebulan lagi result exam td akan kua..
hopefully semua 99org lulus..

sila doakan saya kawan2...

Monday, June 21, 2010

Sunday, June 20, 2010

~sunyi~

i rasa sunyi..

**sigh**

i'm sorry..

i tau i nk exam..

lg 3hari...

i perlukan sokongan

dan juga dorongan...

Wednesday, June 16, 2010

~bosan~

okeh!
sy tau exam tggl lg 4 hari kalo tolak sat n sun,
sy sgt tekanan skrg..
semua menda dah xkena..
bosan!
semua menda nak menyemak serabut kat pale otak neh..
sy nk rehat!
aish...
dah berminggu nk tgk wyg!
xdpt2..
xpe..
weekend ni akan ku pergi jugak..
bukan jauh pon..
10minit je dr umah..
pe de hal, lyn sorg2 pon baik..
aish..
pe la nasib..
xde org ke yg blh hilangkan tekanan ni?

Monday, June 14, 2010

~for him~

i miss u..
really miss u..

~kesian kat u..
lately ni hr2 stay kat ofis until midnight..
ntah makan ke x kn...

**tp, u mesti akan smpt baca blog i...
so...

-->u tlg baca baik2...<--

jaga kesihatan.. nnt kalo sakit, xblh nk keje...

so, nnt keje u akan bertimbun...

jgn stress2, marah2, or buat2 marah... hahahaha...

jgn skip2 lunch.. nnt u gastrik...

jgn hyperactive, nnt semput...

***hee...
i nk exam on 23th june...
minta maaf ye.. utk semua salah silap i...
doakan i berjaya...


*miss u!* betul xtipu... hahahaha

Saturday, June 12, 2010

~...~

exam semakin hampir..
semakin tertekan...
semakin mls nk study..
semakin mls memberi komitmen...
semakin kerap sakit kepala...

Mr.soya tgh bz...
takut nk kaco dia...
sy rindu kat dia la...
agak2 dia rindu saya x? heee....

Friday, June 4, 2010

~kadang-kala~

ayah selalu cakap, jgn ingat semua org blh ikut ckp kita...
hmm... kadang2 sy cuba buat segalanya.. yg baik.. lebih baik.. or yang terbaik...
tp, sy kena tahu. xsemua org akan terima hasil kerja kita... apa yg kita buat utk dia...
kadang-kadang, xsemua dpt memahami diri kita.. apa yg kita rasa.. apa yang kita dah cuba...