~Selamat Datang~

Sunday, May 16, 2010

~Miss all of u~

aha... thank kat Eliana Aziela coz rancang nk kuar bersama, kat rozaida suhela sbb ada kete, kat epul sbb menjadi pemandu xbertauliah.. kat atin, achik n fizz juga...
kenapa ek aq ckp thanks? sbb aq windu bangat sama kamoo bdk2 bilik aq... tu yg utama la.. yg kedua sbb org2 kat umah asyk tanye bila nk lik kuis? aish.. sedey.. mereka bosan gamaknya tgk muka aq kat umah... n yg ketiga sbb nk hilangkn stress... maklum la.. nk exam penting.. dpt lak bf yg sgt2 terbaek memaksa sy study... alololo... b jgn mrh yerp! mana la xstress... gangguan anasir2 luar lg... aish... nasib la kamu2 ni sume sgt best.. wat sy happy walaupun sy sgt mengantok+xbrape nk sihat+batok2... aish... seronok! tu je yg mampu nk ckp.. akan merindui kamoo sume lg.. kwn smpai mati okeh! aq kawin nnt korg xdtg, aq merajuk! hahhaha... thanks jugak kat awis sbb sggp tggu kami dtg ke mc'D bangi... btw, fizz xupload gamba2 kami mlm tu lg.. so xleh nk berbangga di sini.. ececehhh... xbek bangga2...

2 comments:

  1. saya pon sayang sangat sangat kat budak bilik saya

    ReplyDelete
  2. yana.. jaga diri baik2.. semoga sukses.. n semoga cepat dpt kahwin ngan acong.. hikhik

    ReplyDelete